Beskyt din bil med en multifunktionel carport

En carport kan måske virke unødvendig. Men en carport kan mere end blot at holde dig tør, når det regner og du skal gå fra hoveddøren til bildøren. Det er en konstruktion som er multifunktionel og holder både din bil sikker og ren, men giver dig også ekstra opbevaringsplads. I denne oversigt får du en introduktion til de ting som du bør være opmærksom på i forbindelse med en ny carport, samt de mange fordele.

Hvad skal du være opmærksom på?

Der kan være forskellige regler, som du bør være opmærksom på, inden du opfører en carport. Du kan nemlig nemt komme på kant med lovene om skel, som bestemmer hvor bygninger må stå op din grund. Hvis carporten er fritstående, må den f.eks. gerne placeres mindre end 2,5 meter fra et skel, hvilket typisk markeres med hegn. Hvis carporten ikke skal være fritstående, men i stedet være forbundet med huset, kan der gælde andre regler. Hvis du gerne vil have styr på reglerne, så læs mere her.

Hvorfor bør du investere i en carport?

En carport beskytter din bil mod vind og vejr, og hjælper med at holde den ren. Mange bilejere, som ikke ejer en carport, døjer ofte med fugleklatter, snavs og nedfaldne blade på deres biler. Med et tag over hovedet bliver bilen sparet for det. I mere alvorlige tilfælde kan en carport også beskytte bilen fra hærværk. Carporten beskytter også imod nedfaldne tagsten og store grene i forbindelse med storme og orkaner.

Få professionel hjælp og vejledning

En carport kan komme i mange former og afhænger mest af dine behov, budget og plads. Derfor er det en god idé at konsultere en professionel, som kan komme med gode råd og indspark inden du kommer for godt i gang. På den måde finder nemt du det rette design for dig.