Tiltag og smarte aftaler til boligejeren

Hvis du ejer hus, rækkehus eller bolig af anden art, så er der nogle tiltag og aftaler, som kan være smarte at indgå forholdsvis tidligt – eller så hurtigt som muligt. Forslagene er naturligvis til hvis der i budgettet er en smule ekstra plads.

Kloakservice på abonnement

Hvad end du lige er flyttet i hus eller bolig, eller du har boet der i længere tid, så kan det være smart at finde og få kloakservice på abonnement. Det kan du blandt andet gøre med RenKloak+, hvor du får mulighed for at benytte dig af fri kloakservice året rundt, for en fast månedlig pris. Det betyder at du kan undgå de pludselige uforudsigelige priser når uheldet skulle vise sig at være ude. Har du før stået med kloakproblemer til halsen, så ved du garanteret hvor dyr sådan en regning kan ende med at være, hvorfor kloakservice på abonnement bestemt ikke er en dum løsning.

Lækkert udeareal

Har du en lille eller stor have? Måske du blot har et stykke land foran eller ved siden af huset, hvor der akkurat er plads til et havebord. Det kan endda blot være en altan, hvor pladsen er meget begrænset. Lige meget hvad – hvis du har et udeareal, så sørg for at gøre det så lækkert og hyggeligt som muligt. Det er altid rart at have muligheden for at komme lidt udenfor, selv hvis det bare er at kunne sætte sig ud med en kop kaffe eller et glas vin.

Generel istandsættelse

Alle typer af boliger vil regelmæssigt blive udsat for slid, og foruden de småproblemer, der opstår bare ved det, så vil du garanteret undervejs også opleve er der er mindre ting, der går dig på. Måske det er armaturerne på badeværelset, håndtagene på alle køkkenlåger eller farven på soveværelsesvæggene. Under alle omstændigheder: Få det skiftet eller fikset, hvis muligt – for egen skyld!