Opgradér din arbejdsplads

Er du begyndt at tage notits af mærkerne rundt omkring på væggene på din arbejdsplads? Som du sikkert også ved, bliver sådan slitage ikke mindre synlig med årene, og derfor er det en god idé at slå til hurtigst muligt. Det er ikke ligegyldigt, hvilket indtryk man giver ud fra firmaets indretning og udseende. Så her kommer en lille step by step guide til dig, som gerne vil ændre det.

Pas på væggene

Start med at lokalisere din forskellige mærker og noter, hvor der er mange og hvor, der er få. Dette skal du bruge senere. Efter dette, ville det være en god idé at kigge på fenderlister, som fås i mange forskellige former og farver alt efter behov. Det er nemlig en god idé at vurdere dette, før du giver dig i kast med at forsøge at fjerne dem. Fenderlister er lidt af et multifunktionelt produkt, idet de bruges til mere end en ting. Mange bruger dem som netop beskyttende installationer på steder, hvor der er meget trafik, snavs eller andet slidsomt. Sørg for at kigge på, hvilke muligheder der er, før du lægger planer for, hvordan det hele skal pakkes ind. Det er ofte en god idé at sætte nogle på hjørnerne, da mange har det med at dreje lidt for skarpt.

Ingen halve løsninger

Når du har skrevet det bag øret, kan du gå i gang med at slette de spor, der er mulige at slette. Det vil sige det, der enten kan vaskes eller males væk. Alt afhængigt af, hvordan dine fenderlister skal sidde, kan du vurdere, om det er nødvendigt at male eller ej. Når det så kommer til monteringen af listerne, er det som altid en god idé at opsøge professionel hjælp og garvede hænder. Det skal nok betale sig i den anden ende, når det hele ser nyt og skinnende ud.