Det har aldrig været nemmere…

Når du vælger JUAL Frame-line, kommer du ikke alene nemt og hurtigt i mål med monteringen.
Du slipper også for en masse bøvl med opmålingsarbejdet, samtidig med at du undgår materialespild på byggepladsen.

Du får det lige som du ønsker

I JUAL har vi i en menneskealder bukket aluminium, zink og kobber på special- og kundetilpassede mål, og håndværket er fundamentet i JUAL Frame-line, der er en holdbar og tæt løsning rundt om døre og vinduer. Vi har med vores erfaring og know-how musklerne til at hjælpe dig i mål med dit næste projekt, og når vi bukker og maler profilerne, gør vi det i præcis de mål og farver du har brug for til dit byggeri eller renoveringsprojekt.

Et oplagt valg

Systemet er et oplagt valg, hvad enten du som arkitekt tegner et stort karrébyggeri med 3000 vinduer, eller du som lokal tømrer skal lave en tilbygning med tre vinduer og en dør på et énfamiliehus. JUAL Frame-line produceres i zink, kobber og aluminium, og kan fås med en malet eller anodiseret overflade. Du kan vælge blandt alverdens farver, som øger motivationen for at tilpasse farvenuancer til projektet.

Bestillingsark er det nye sort

Når du anvender JUAL Frame-line, har vi kun brug for ganske få mål. Med målene på plads skal du blot vælge materiale, farve og den ønskede variant af JUAL Frame-line bunden. Alt sammen er noget du selv kan taste via vores bestillingsskemaer, som du finder på vores hjemmeside her.

 

Her har du mulighed for selv at gå ind og taste de relevante data ind, hvad enten du skal bruge inddækning til dør, vindue eller sålbænke. Det er en super nem proces, da det er en skrivebar PDF-fil du udfylder.

Den gode proces:

Vi anbefaler, at du bestiller JUAL Frame-line så snart du kender målene på vinduerne. Så tør vi godt love, at din valgte standardløsning er produceret og klar til at blive monteret, når byggeriet er klar.

  1. Udfyld bestillingsark med mål, materialevalg og farver
  2. Tilbud udarbejdes
  3. Tilbud godkendes