Øg effektiviteten på byggepladsen med en motorbør

Den gammeldags trillebør er fast inventar på langt de fleste byggepladser rundt omkring i landet. Når sand, sten, værktøj, affald og meget andet skal fragtes rundt på pladsen, er den klassiske trillebør et praktisk transportmiddel, som alle kan betjene, og som er nemt at komme rundt med på steder, hvor der ikke er plads til store maskiner.

Men det kan også være rigtig hårdt arbejde at betjene en trillebør, for hele kroppen skal aktiveres for at skabe fremdrift, og det kan blive til en decideret umulig opgave, når trillebøren skal skubbes op ad bakker eller over uvejsomt terræn med mange kilo i ladet.

Hvis det er en frustration, du kender til, kan en moderne motorbør være en god løsning. Med en motorbør får du en klassisk trillebør, som er blevet opgraderet med en motor, og maskinen giver dig derfor mulighed for at slippe for alt det hårde arbejde, der er forbundet med at skubbe rundt med en gammeldags trillebør.

Masser af styrke og fleksibilitet

En motorbør er som nævnt udstyret med en stærk motor, og det giver dig helt nye muligheder på byggepladsen. Med motoren bliver det en let sag at fragte selv tunge emner rundt, og du kan derfor snildt fylde din motorbør op med eksempelvis sten. Med motoren er det nemt at få tunge materialer rundt på pladsen, og derfor vil en motorbør øge effektiviteten i arbejdet, da du slipper for at køre flere gange.

På samme tid får du alle de gode fordele, du kender fra den klassiske trillebør. En motorbør er lille og fleksibel, og den er derfor nem at manøvrere rundt på små områder. Derfor er en motorbør perfekt, når der skal fragtes byggematerialer og lignende rundt på steder, hvor der ikke er plads til store maskiner, og en motorbør kan derfor også sagtens benyttes indendørs.