Guiden til dig, der skal rydde op i sit værktøj

Hvis du er vild med byggeprojekter, har du uden tvivl også en helt masse forskelligt værktøj liggende derhjemme. Det kan godt være svært at holde styr på alt dette, især hvis man ikke organiserer det særligt godt. Hvis alt dit værktøj er i et kæmpe rod i værkstedet, er det på tide, at der gøres noget ved det – læs videre her for at finde guiden til, hvordan du rydder op i dit værktøj.

Start med en gennemgang af det værktøj, som du har

Når du skal have ryddet godt op i alt dit værktøj og tilbehør, er det en god ide først og fremmest at gennemgå det, som du har. På den måde kan du nemlig få et overblik over de ting du har, men samtidig også over det, som du mangler. Har du brug for en ny snittapper? Så er dette noget du vil opdage, når du laver en gennemgang af dit værktøj og tilbehør hertil.

Når du går igennem alt dit værktøj, er det en god ide at sortere det i forskellige bunker. På den måde har du nemlig gode forudsætninger for at kunne organisere det på en god måde, når du er færdig med at gennemgå det.

En god organisering af dit værktøj

Når du har fået styr på alt dit værktøj, skal du finde ud af, hvordan du bedst muligt kan opbevare det. sørg for at lave et system, du kan vedligeholde, så du undgår, at det bliver rodet rundt igen. Overvej for eksempel at inddele dit værktøj i forskellige kasser, eventuelt med nogle labels på.

Når du først hat fået sorteret alt værktøjet i kasser eller andet opbevaring, vil det helt sikkert være enormt rart. Dette er altså guiden til dig, der skal rydde op i alt sit værktøj.