Guide til valg af termoplader

Spekulerer du over dit næste byggeprojekt, og hvordan du kan skabe en god isolering med termotag? Uanset om du er boligejer eller driver en virksomhed ønsker man, at der er en god isolering i ens byggeri eller i boligen. Netop termoplader til tag kan skabe en bedre isolering. Læs nærmere her og få inspiration samt en guide til, hvilken effekt termoplader har for isoleringen, samt hvad du bør være opmærksomhed, når du skal vælge termoplader.

Termoplader i flere varianter og til forskellige formål

Der fås flere tagløsninger, når omhandler termoplader og ønsket om en optimal isolering. Dette kan blandt andet både være til drivhuset, udestuen, carporte eller en overdækket terrasser. Når du skal vælge dine termoplader til tag, skal du tænke over, hvilket formål de skal benyttes til og hvor. De fås nemlig i forskellige farver og materialer, der sikrer dine behov og ønsker i forhold til lysindfaldet og isoleringen. For eksempel giver en termoplade i en opal farve en lysgennemgang, der er behagelig for øjet. Hav fokus på materialet, da det kan kræve, at pladerne er robuste og brudsikre. De fås i følgende farver; bronze, opal og i en klar farve. I processen er det vigtigt at tage højde for længden, bredden og pladetykkelsen i forhold til, hvor termopladerne skal placeres. Flere virksomheder tilbyder garanti.

Fordele ved termoplader

  • Termoplader øger isoleringen.

  • Både de klare og opal farvet termoplader giver mulighed for, at sollys kan trænge igennem, så i får et naturligt lysindfald.

  • Ved at anvende termoplader kan du mindske kondensdryp

  • Der fås termoplader, som har en så høj isoleringsevne, at du er garanteret energibesparelser

  • Ydermere tilbydes heatstop funktionen, der sørge for minimere varmeopbygningen i de varmere måneder og omvendt kan det om vinteren sørger for en effektiv kuldeisolering.