Få styr på VVS’en som butiksejer

Om du er en privat ejer af en bolig eller virksomhedsejer, så er det ikke for sent at forstå vigtigheden af korrekt udført VVS arbejde. For et sprængt vandrør, utætte pakninger eller lokaler, der fyldes med vand under regnskyl, er ikke noget nogen gider rode med. Især som butiksejer kan der være meget inventar, der kan blive ødelagt. Selv din butik kan blive ubrugbar som butik i en periode, hvilket kan påvirke din indtægt. Allier dig derfor med en kompetent VVS’er, når der skal lægges rør og arbejdes med pakninger.

En kompetent VVS’er bliver din bedste ven

Når der skal styr på radiatorer, vandrør, installation af toilet eller andre VVS relaterede optager, så sørg for at hav en kompetent VVS’er ved din side. Det kan være fristende at springe gebyrer og ekstra lønninger til en VVS’er over og udføre arbejdet selv. Men kender du ikke arbejdet godt nok, så kan det hurtigt gå galt. Ja – det hele kan nemt komme til at flyde over. Med en kompetent og erfaren VVS’er ved din side er du derfor sikret korrekte installationer og hurtig hjælp og vejledning, skulle der være problemer med installationerne.

Undgå vandskader og dyre reparationer og forsikringssager

For vandskader kan hurtigt blive dyre. Og reparationer kan blive langvarige og påvirke din mulighed for at drive forretning i en periode. Om du derfor ejer et dyrehospital, frisør eller café – alle forretninger, med mange VVS-installationer – så sørg for at installationerne er udført korrekt. Og især, hvis du selv har fiflet med installationerne, så kan du også få svært ved at få dækket reparationsomkostningerne af dit forsikringsselskab. Hvis håndværket derimod er i orden og der sker en helt naturlig fejl på VVS’en, så kan du nemmere få dækket eventuelle reparationer gennem din forsikring. Og når du trofast betaler til din forsikring, så gør dig selv den tjeneste at kunne bruge den.