Brug for nye gulve på arbejdspladsen? Sådan vælger du

Skal der ske noget nyt på arbejdspladsen? Har I brug for at få skiftet gulvene ud for at optimere komfort eller fordi det nuværende er blevet nedslidt? Det er ikke en impulsiv beslutning af skifte gulv, og det særdeles vigtigt at man får valgt det helt perfekte gulv.

Er I tvivl om, hvilket gulv der passer til jeres behov? Så læs med her, hvor I guides igennem forskellige typer af gulv!

Løsningen på det beskidte gulv

Bevæger I jer meget rundt på arbejdspladsen, arbejder med materialer, der nemt laver pletter, og skal I kunne gå ind og ud i arbejdssko konstant? Så bør I helt bestemt anskaffe et gulv, der kan klare lidt af hvert. I byggebranchen skal gulvet kunne holde til både det ene og det andet, og her vil polyurethangulv være en god mulighed. Dette gulv er yderst standhaftigt og holdbart. Det kan bruges både i bolig- og erhvervsmiljø. Riser, kemikalier og pletter er lette at fjerne, hvilket gør gulvet let at vedligeholde!

På en arbejdsplads kan I også have behov for forskellige typer af gulv, afhængig af hvad de forskellige rum skal bruges til. Har I brug for et rum udelukkende til kontorbrug, behøver gulvet ikke at være nær så modstandsdygtigt. Her kan I i stedet overveje gulvtæppe, da det både er en blød og en varmere mulighed, der bidrager til bedre isolation på kontoret og kan fås i adskillige typer og farver.

Flotte gulve til butikken

Hvis I både tilbyder en service og materialer, der kan købes, vil det være oplagt at have smukke gulve i butikken, så kunder kommer ind i et nydeligt og præsentabelt lokale. Her skal der ikke arbejdes, og derfor behøver gulvet ikke at skulle klare nær så mange forskellige udfordringer. I stedet kan I her satse på det æstetiske udtryk.